Coaching

HOE HELP IK JOU? 


Als coach help ik jou om inzicht te krijgen in wie je bent en wat het precies is waarin je jezelf tegenkomt. Door eerst naar binnen te kijken, kun je vanaf daar scherper zien en ervaren welke stappen je kunt zetten. Ik help jou door goed te luisteren. Niet alleen naar wat je zegt, maar ook hoe je het zegt en wat je niet zegt. Mijn overtuiging is dat je het meeste leert over jezelf en over wat je het allerliefste wilt, als je zowel naar je hoofd, hart als lijf leert te luisteren. Op die manier gaan we samen aan de slag. Zodat jij die stappen kunt en durft te zetten, die jou helpen om meer in balans en tevreden over jezelf te zijn.

We maken daarbij onder andere gebruik van oefeningen en metaforen uit de 6 ACT zuilen:


- Van controle naar Acceptatie                    

- Van piekeren naar Mindfulness; contact met hier & nu       

- Van opgaan in je gedachten, naar ervan loskomen; Defusie

- Van jezelf ergens in verliezen, naar Jezelf observeren

- Van leven volgens normen, naar kiezen voor Waarden

- Van vermijding naar Toegewijde actie


Dankzij het ontwikkelen van deze 6 ACT gebieden zul je meer ruimte ervaren om het leven ten volle aan te gaan. Je kunt beter omgaan met de grillen van het leven en zult sneller die dingen doen die echt belangrijk voor je zijn.


We zijn allemaal mensen en worstelen allemaal op de een of andere manier wel eens met het leven. Ik begeleid jou graag op jouw weg om lichter te kunnen leven en makkelijker te denken wat je denkt, voelen wat je voelt en te mogen zijn wie je werkelijk bent!

TARIEVEN (per 1-1-2022)


- Intake (75-90 min)  € 80 


- Live sessie (60-75 min) per sessie € 95


- Online sessie (45-60 min) per sessie € 75 


Alle tarieven zijn incl. 21% BTW.


Afwijkende sessieduur en eventuele reiskosten, worden in overleg vooraf besproken. 


Uiteraard kan er voorafgaand aan de intake geheel vrijblijvend en kosteloos een kort kennismakingsgesprek plaatsvinden.LOCATIE


In overleg zal worden bepaald of de coaching sessies plaatsvinden in de praktijk te Vleuten, ergens op locatie, in de natuur of online. Dit hangt mede af van wat jij prettig vindt en of het passend is voor jouw hulpvraag.VOORWAARDEN


Op alle geleverde diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing die je onderaan de site kunt terugvinden.

WAARMEE KAN IK JE HELPEN?


Omdat ik aan den lijve heb ondervonden dat alleen veranderen vanuit je kern je verder helpt, richt ik mij in mijn coaching op jouw hele beleving en bijbehorende gedachtes, gevoelens en gedrag. Het maakt daarbij niet uit of je daarin een hulpvraag hebt die vooral te maken heeft met werk, relaties of een specifieke gebeurtenis.


Een paar voorbeelden van vragen, waarvoor mensen bij mij terecht komen;

  • Ik ben bezig met mijn eigen bedrijf/andere baan, maar wil ik dat echt?
  • Echt mijzelf zijn in contact met anderen, vind ik moeilijk
  • Ik móét zo veel en kan moeilijk ontspannen
  • Ik werk (té) hard en dat kost mij teveel energie
  • Mijn aandacht gaat vaak naar anderen en ik kom daardoor niet aan mijzelf toe
  • Wie ben ik en wat wil ik écht?


Ervaar je bepaalde gedachtes of gevoelens als een last en zou je graag meer bewust in het hier en nu doen wat écht belangrijk voor jou is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.


WAT CLIËNTEN OVER MIJ ZEGGEN


(vrouw, 36jr): "Vorig jaar kwam Marina onverwachts op mijn pad en zijn we een coaching traject gestart. Ik kende haar indrukwekkende CV en carrière in het bedrijfsleven. Haar proces en keuze om een compleet andere weg in te slaan inspireerde me direct. Daarnaast is ze ook nog een warm persoon, ontzettend open en zit ze vol humor. Ik voelde snel een klik met haar en ook het vertrouwen om mezelf open te stellen. Want ze begrijpt als geen ander de uitdagingen die je ervaart als gevoelig persoon in een prestatiegerichte maatschappij. Als analytisch persoon is het verleidelijk de antwoorden op je vragen proberen te vinden in je gedachten. Marina speelde daar goed op in door met prikkelende en verrassende oefeningen te komen waardoor juist je lichaam en je gevoel veel meer kan spreken. Hierdoor krijg je echt nieuwe inzichten en wordt het gemakkelijker andere keuzes te maken. Ook tussen de afspraken door blijft ze betrokken en staat ze voor je klaar. Haar oprechtheid en passie voor het coachen maakt het dat ik het gehele traject als heel prettig heb ervaren."


(vrouw, 37jr): “Als coach/persoon heb ik Marina als toegankelijk, warm, analytisch en onderzoekend ervaren, een gevoelsmens die graag ergens 'induikt' en niet bang is om te spiegelen. En humor! Ik vond de vrijheid in de gesprekken heel fijn, heel persoonlijk. Ze luisterde heel goed en pikte er dan dingen uit waar ik me in eerste instantie niet eens bewust van was. Waar we dan vervolgens echt inhoudelijk over doorpraten, en wat mij uitdaagde met een andere blik te kijken dan degene ik in eerste instantie zelf gebruik.”


(vrouw, 23jr): “Ik vind dat Marina een hele warme persoonlijkheid heeft en ze heel open is in gesprekken. Het voelde wat onwennig als je haar vragen stelt, dat er niet zo veel terugkomt, maar dit leidt er wel toe dat je zelf moet nadenken en je tot bepaalde conclusies komt. Dat gaf ze trouwens van tevoren ook goed aan. Haar openheid leidt er toe dat je echt het gevoel hebt dat je je verhaal kwijt kunt. Ze straalt ook uit dat ze er plezier in heeft in wat ze doet.”


(man, 37jr): “Marina legt je niets op en wakkert juist de nieuwsgierigheid in jezelf aan. Ze geeft je daarin de ruimte en veiligheid om de confrontatie met jezelf aan te gaan, op jouw eigen manier en in je eigen tempo.”


(vrouw, 43jr): “Marina is rustig en duidelijk en komt professioneel over. Dit wekt vertrouwen. Ze past de theorie goed toe. Door het doorlopen van de juiste stappen, kom ze tot de kern, of weet ze jou als haar client tot de kern te laten komen. De sessies zijn prettig, rustgevend en hebben absoluut bijgedragen aan mijn proces. Weet nog niet goed, hoe kom ik er van af! Maar weet wel beter waar de kern van mijn probleem zit. (Moeite met verbinding maken met mannen, maar vooral ook moeite met ontvangen van liefde. En eigenlijk ben ik nog steeds boos...). Ik zou haar aanbevelen aan vrienden/kennissen.”


(man, 20jr): “Ze heeft de goede mentaliteit tijdens de gesprekken. Ze kiest ervoor om iemand bij z’n core te bekijken en niet wat er omheen speelt. Iets dat in mijn ogen en ik denk ook vele anderen, een zeldzame, maar gewaardeerde eigenschap is. Ook heeft ze het vermogen om mensen met respect en neutraliteit te behandelen. Marina heeft zelf ingezien (met hulp) dat haar leven niet is hoe ze het eigenlijk zelf wilde hebben en dat ze leefde hoe van haar verwacht werd. Om zoiets in te zien vraagt al veel, maar er ook wat aan doen vind ik helemaal iets speciaals. Ik wil haar bedanken voor de steun die ze mij biedt, al lijkt het soms alsof ze dat zelf niet eens in de gaten heeft.”


(vrouw, 46jr): “Marina is het voorbeeld van hoe een persoon zichzelf de tijd geeft om te herontdekken wie ze is en wat ze wil van binnenuit. Eén van die dingen is coaching en dat is haar op haar lijf geschreven. Bij Marina voel je rust en warmte. Tegelijkertijd analyseert ze en voelt ze feilloos aan waar de aandacht moet liggen. Door de juiste vraagstellingen en het voorhouden van spiegels is zij voor mij als medestudente een fijn iemand om mee samen te werken. Marina is mij heel dierbaar.”


(man, 52jr): "Ik heb Marina leren kennen als een warme, fijne en betrouwbare persoonlijkheid. Zij was in staat mij te brengen van de waan van de dag naar de wijsheid van het leven. Ik denk veel met mijn hoofd. Marina was in staat mij te brengen naar wat ik echt voel en daarmee wat ik echt wil in het leven. Heel knap gedaan en heel waardevol. De gesprekken vonden in alle rust plaats, geen onnodig gehaast of zo. Heel prettig."


(man, 23jr): "Het coachings-traject was erg leerzaam. Marina is een fijne sparringspartner die emotioneel losstond van waar ik mee te maken had, maar wel weet hoe hectisch en intensief een bestuursjaar kan zijn. Ik vond het heel prettig dat ze de bal altijd bij mij heeft neergelegd en mij zo stimuleerde om zelf positieve en negatieve aspecten van dit jaar en mezelf te identificeren. Voor mij persoonlijk was dit erg waardevol."