Mag ik je leren kennen?

Spreekt mijn aanpak jou aan of twijfel je nog of je bij mij aan het juiste adres bent? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op, zodat we samen kunnen nagaan of en hoe we een coachtraject voor jou kunnen starten. Je kunt mij bellen, een e-mail sturen of gebruik maken van onderstaand contactformulier en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vraag je uiterlijk 18 december 2020 een sessie aan, die uiterlijk 29 januari 2021 plaatsvindt (vol = vol), dan geldt tijdelijk voor één sessie het 'cadeau-tarief' van € 25 incl. BTW (ipv € 85).

Gebruik het contactformulier om jouw 'cadeau-sessie' aan te vragen.

 
 
 
 
 

De gegevens die je in dit formulier invult gebruikt Be-Leefcoach om contact met je op te nemen. In de privacyverklaring van Be-Leefcoach lees je hoe deze gegevens verwerkt en bewaakt worden.


Op alle geleverde diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, die je ook onderaan de site kunt terugvinden.


Aangesloten bij:Geregistreerd bij het Collectief Alternatieve Therapeuten, onder nummer: CL3682-02-06-20


Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Be-Leefcoach is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74139088


Privacyverklaring - Algemene Voorwaarden


© Copyright Be-Leefcoach. Alle rechten voorbehouden.