Over mij

Mijn naam is Marina Hoogers-Wekking. Ik ben geboren in 1983 in de Zeeuwse kustplaats Vlissingen en woon inmiddels alweer geruime tijd met mijn man en geadopteerde kat in Vleuten, vlakbij Utrecht.


Als enige dochter van ouders met een eigen zaak en omdat ik goed kon leren, werd ik snel volwassen. Ik groeide op met de overtuiging dat je hard moet werken en je best moet doen om te overleven. Dit heeft mij veel opgeleverd; een Cum Laude Marketing Master aan de Universiteit in Tilburg en een mooie, deels internationale, carrière bij grote bedrijven. Na ruim 10 jaar in het bedrijfsleven groeide er echter een steeds groter gat tussen hoe ik leefde en wie ik eigenlijk wilde zijn.


Tot die tijd had ik nooit goed geleerd om op mijn eigen emoties te vertrouwen en mijn gevoel te volgen. Ik was letterlijk aan het overleven met mijn hoofd, in plaats van echt te leven met mijn hele hart en ziel. Dat leidde ertoe dat ik een burn-out kreeg, waardoor ik mijzelf opnieuw heb leren kennen.


Ik nam afscheid van mijn commerciële carrière en ben mijn leven in gaan richten met dingen die voor mij waardevol zijn. In 2018 ben ik Kattenoppas Vleuten gestart. Daarnaast richt ik mij op het coachen en trainen van anderen op hun persoonlijke groei. Na diverse workshops en cursussen rondom persoonlijke coaching, heb ik mij met de 2-jarige opleiding tot Levenscoach gespecialiseerd in het coachen op persoonlijke thema’s en diepgaande veranderprocessen. Ik vertrouw daarbij op de kennis en kunde die ieder persoon al in zich heeft. In mijn coaching kan ik verschillende methodes inzetten, met name vanuit mijn specialisatie in ACT. Zo help ik jou om jezelf beter te begrijpen en daar ook naar te handelen. 


Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven is te investeren in je eigen ontwikkeling en daardoor als persoon te groeien. Dat was altijd al mijn overtuiging. Mede dankzij mijn persoonlijke ervaringen help ik jou nu heel graag om ook jouw zelfkennis te vergroten. Zodat ook jij bewuster kan kiezen voor een leven dat past bij wie je echt wilt zijn.


Hoe mijn klanten mij ervaren?


“Marina inspireert met haar eigen levensweg en is een warm en open persoon vol humor. Ze begrijpt als geen ander de uitdagingen van een gevoelig persoon en prikkelt met verrassende oefeningen. Naast mijn gedachten, ben ik nu ook bewuster van mijn lichaam en gevoel, waardoor ik echt nieuwe inzichten heb gekregen en gemakkelijker andere keuzes kan maken.”

Wil jij ook voluit leven?

Graag leer ik jou en jouw levensverhaal kennen. Misschien herken je iets van jezelf in mijn ontdekkingsreis? Ben je toe aan tijd en aandacht voor wat jij beleeft en wat dat met jou doet? Mag je daarbij van jezelf accepteren dat je daarbij hulp kunt gebruiken?

Ik kijk graag met je mee om te zien wat ik als coach voor jou kan betekenen.